Luuks Luxury Accommodation se afla in Hanioti si are cazare cu WiFi gratuit, parcare privata gratuita, precum si o piscina in aer liber deschisa pe tot parcursul anului. Oaspetii sunt invitati in timpul zilei sa se relaxeze la soarele mediteranean langa piscina, unde sezlongurile si umbrelele ofera cadrul perfect pentru relaxare. La barul de la piscina, oaspetii se pot rasfata cu o gama incantatoare de bauturi racoritoare si cocktail-uri, pregatite cu atentie pentru a satisface gusturile si preferintele lor. Barul emana o ambianta vibranta, completand perfect zona senina a piscinei din jur.

Unitatile de cazare sunt dotate cu climatizare si au o terasa, un televizor cu ecran plat si o baie proprie cu dus si articole de toaleta gratuite. Oaspetii au la dispozitie de asemenea un frigider, precum si o cafetiera si un ibric electric.

Acest aparthotel se afla la 6 minute de mers pe jos de Plaja Hanioti si la 1,5 km de Plaja din Pefkohori. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 88 km de Luuks Luxury Accommodation.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti - Hanioti Bucuresti - Hanioti; Autocar Hanioti - Bucuresti Hanioti - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Galati catre Luuks Luxury Accommodation, Hanioti, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate