Ziua 1
Ziua 1: Plecare ora 19:30 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti - Pitesti. Cazare in zona Curtea de Arges - Campulung.

Ziua 2
Ziua 2: Dis de dimineata plecam catre Nucsora. De aici pornim cu masinile catre Stana lui Burnei (aproximativ 40 km pe drum forestier - costul transportului din Nucsoara - Stana lui Burnei - retur este de 100 lei / persoana, este obligatoriu si se achita in agentie). Traseu turistic:  stana lui Burnei - Valea Rea - Iezerul Triangular - Portita Vistei -   Varful Vistea Mare  (2 527 metri) - Varful  Moldoveanu (2 544 metri)Marcaj: triunghi rosu 
Dificultate traseu: dificil (traseul presupune traversarea unor portiuni expuse)
Distanta: aproximativ 12 km
Durata: 10 - 11 ore
Diferenta de nivel: 1100 metriPlecare ora 19:30 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta Bucuresti - Pitesti. Cazare in zona Curtea de Arges - Campulung.

OBLIGATORIU - echipament de drumetie: incaltaminte de sezon (bocanci - EXCLUS orice alt tip de incaltaminte), pantaloni sport, tricou/ri de schimb, polar/hanorac, rucsac (EXCLUS poseta, geanta, punga de tinut in mana, pantofi cu toc, etc), buff (sapca-palarie), lanterna frontala, parazapezi, crema protectie solara, ochelari de soare, pelerina, apa, pachet mancare.
ECHIPAMENT OPTIONAL: bete trekking. 

!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!

Avand in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa retineti ca este OBLIGATORIU:
- mersul in monom (sir indian).
- ritmul este impus de cei ce merg mai incet si care stau in prima parte a grupului. 
- primul si ultimul in sir sunt ghizii insotitori.

Muntii Fagaras se afla in Carpatii Meridionali, intinzandu-se pe o suprafata de 2000 kmp, reprezentand astfel cel mai puternic masiv alpin din muntii Romaniei.  Intregul masiv face parte din Sit Natura 2000 Muntii Fagaras adoptand normele europene de conservare si protectie ale tuturor valorilor naturale din acest spatiu montan.
Varful Moldoveanu este cel mai inalt varf montan din tara, masurand 2544 de metri in altitudine. Cucerirea acestui varf este visul tuturor romanilor care iubesc muntele si una dintre cele mai mari provocari pentru pasionatii de natura, catarari si drumetii montane.

Nu se recomanda minorilor (sub 18 ani)!

Pretul include: 
-Transport cu autocar/ minibus/ microbuz clasificat pentru curse internationale, 
-1 noapte de cazare (fara mese), 
-ghid de turism atestat.
-Costul transportului din Nucsoara - Stana lui Burnei - retur este de 100 lei / persoana - este obligatoriu si se achita in agentie; 

Pretul nu include:
-mesele zilei, 
-cheltuieli personale.

Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 80 lei/pers. Grup minim: 20 persoane.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus/ midiautocar / microbuz
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.


Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport microbuz
Transport Autocar Bucuresti - Campulung
Transport Autocar Campulung - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre DRUMETIE 2 ZILE CUCERIM VARFUL MOLDOVEANU - ACOPERISUL ROMANIEI, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate