Această proprietate de apartamente oferă un total de doar 20 de unități de cazare. Suitele sunt situate in cele 4 clădiri tradiționale in stil grecesc, amplasate printre măslini. Fiecare suită este extrem de spațioasă, avand un dormitor separat și o cameră de zi, precum și o baie de lux și o verandă privată.

Aegean Suites are o piscină mare, zonă de plajă și cadă cu hidromasaj in aer liber. Iubitorii de plajă se pot bucura de plaja cu nisip și apele azurii din Megali Ammos, la doar 20 de metri de hotel. Hotelul are, de asemenea, propriul centru de infrumusețare, care oferă o gamă largă de tratamente holistice și de relaxare.

Oaspeții de la Aegean Suites se pot bucura de mese gourmet pe terasa hotelului; Alături de mancăruri internaționale, sunt oferite specialități grecești. Restaurantul de langă piscină este deschis zilnic pentru pranzuri ușoare.
De asemenea, pot fi aranjate mese private pe terasa propriei suite.

Oaspeții plini de energie se pot bucura de mersul pe malul mării pană in orașul Skiathos, situat la 1,5 km. Orașul Skiathos este renumit pentru orașul său vechi, portul istoric și numeroasele taverne.

The Aegean Suites este un hotel de lux pentru adulți și familii cu copii cu varsta peste 16 ani. Există mulți pași in jurul proprietății, care ar putea fi o problemă pentru oaspeții cu probleme de mobilitate.

 

 
 
 
 
 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Avion Cluj Napoca - Skiathos 2024 Cluj Napoca - Skiathos; Taxa aeroport CLJ; Avion Skiathos - Cluj Napoca 2024 Skiathos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre Aegean Suites, Skiathos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate